Inspiration: Vælg en smuk kjole, som matcher din personlighed

Kvinde med røde negle i flot festkjole
Inspiration: Vælg en smuk kjole, som matcher din personlighed
Henrik Andersen
-
01/03/2023
-

Når du skal til fest, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige kjole. Der er mange forskellige stilarter og snit, som du kan vælge mellem, men det gør ikke nødvendigvis valget nemmere. Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rigtige kjole, så følger her en række gode råd, som du kan lade dig inspirere af.

Overvej dresscoden, før du vælger festkjole

Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer i, om der er en dresscode. Selvom det er et ældre begreb, der sjældent bliver anvendt ved private arrangementer, så kan det sagtens være, at der er en dresscode til det arrangement, som du skal til – og så er det vigtigt, at du overholder den, hvis du ikke vil tiltrække for meget negativ opmærksomhed.

Dresscoden kan variere afhængigt af anledningen, tidspunktet på dagen, og hvor formel festen er. For eksempel kan en formel gallafest kræve, at kvinder bærer en lang aftenkjole, mens en mindre formel fest måske tillader en cocktailkjole eller måske endda en festlig jumpsuit, hvis du vil skille dig en smule ud.

Sådan finder du ud af, om der er dresscode

Hvis du er usikker på dresscoden, så er det en god idé at spørge værten eller arrangøren, så du er sikker på, at du vælger den rigtige kjole til festen. Alternativt kan du kigge efter ledetråde i invitationen, som kan indeholde specifikke instruktioner til dresscode, såsom “black tie”, “business casual” eller “festligt”.

Husk på, at det er bedre at være lidt overdressed end underdressed, så hvis du er i tvivl, så vælg en kjole, der er lidt mere formel, end du tror, du behøver. Det er også en god idé at vælge en kjole, der passer til din personlige stil og som du føler dig godt tilpas i, selvom den følger dresscoden.

Vælg de rigtige accessories til festen

Selvom det naturligvis er vigtigt, at du vælger den rigtige festkjole, så stopper det ikke her. Dit outfit er nemlig mere end bare den festkjole, du har på. Det er også de accessories og smykker, du bærer. Derfor er det en god idé at vælge nogle smykker, som matcher din kjole, hvis du vil fuldende outfittet.

Du kan også få lagt gele- eller akrylnegle, hvis du vil tage dit outfit til helt nye dimensioner. På den måde kan du skabe en rød tråd i dit outfit, hvis du vælger negle, som matcher. Det er relativt nemt at lægge akrylnegle, og du kan faktisk også fjerne akrylnegle på ingen tid. Det er slet ikke så svært, som man tror.

Copyright 2024 - Pilanto Aps